In volstrekt willekeurige volgorde, stellen hier de bandleden zich aan u voor.

Ben Spierings – Zanger

-> Al op vroege leeftijd begon Ben met zingen. Toen hij ongeveer 10 jaar was, zong hij regelmatig Mama" van Heintje, voor zijn moeder. Op zijn 12e begon hij Engelse liedjes te zingen, zoals "Ma Belle Ami" van The Teeset. Op zijn 15e won hij zijn eerste zangwedstrijd, als Elvis Presley met "One Night". Dat was in zijn geboorteplaats Lieshout. Dit lied is jarenlang zijn lijflied geweest. Waar hij maar kon, begon hij dat te zingen. In 1984 deed hij samen met Jos Scheepers mee in een playbackwedstrijd als David Bowie en Freddie Mercury met "Under Pressure". De 1e prijs werd het. Een jaar later stonden zij in de playbackshow van Hennie Huisman. Zo heeft hij ook in verschillende bands gezongen. Tot aan 1993, toen hij met de soundmixshow ging meedoen als Neil Diamond met "If You Know What i Mean ". waar hij een mooie prestatie behaalde met de 2e plaats in de finale. Sindsdien treed hij overal op als Neil Diamond. Dus bent u een Neil Diamond fan, dan kunt u genieten van de beste copy van Neil Diamond. Al jaren had Ben plannen om een band te vormen om samen met hem optredens te verzorgen op de grotere podia in Nederland en daarbuiten. Tot een jaar geleden Ben in contact kwam met enkele muzikanten die dat graag wilde doen en zijn we gestart om een goede mix te vinden van muzikanten.

Ellen van Otterdijk – Backing Vocals

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als medisch secretaresse bij Maatschap Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. Ik ben getrouwd met Jan, heb een hond Rayka en we wonen in Mill. Zingen is mijn grote hobby en doe ik al lange tijd. Eerst in een jongerenkoor in de kerk, later in een close harmonygroep en a capella in een 4-stemmig kamerkoor als mezzo sopraan. Op dit moment zing ik bij de Dutch Show Company, waar ik zing in groepsformaties en solo tijdens themafeesten. Tevens maak ik onderdeel uit van Victor and the Vintage Vamps, een 3-stemmige formatie met verschillende genres zoals Puppini Sisters, Og3ne en Michael Bublé. Neil Diamond kwam bijna letterlijk op mijn pad omdat ze een achtergrond zangeres zochten. Ik vind het heerlijke muziek die nooit verveelt en zingen met een live band is een hele nieuwe ervaring voor mij. Zeker met zo’n leuke club mensen is het een feest om hierbij te mogen horen. Ik heb erg veel zin om samen met deze band vele spetterende optredens te mogen verzorgen.

Alberta van der Woude – Backing Vocals

Als weegschaal ben ik geboren in 1966 in Groningen en getogen in Noord-Brabant waar ik in het pittoreske Boskant (gemeente Meierijstad) woon. Sinds 1999 ben ik moeder van een zoon. In mijn vrije tijd vind je me veel buiten, wandelend met mijn hond en ik speel ondertussen in 2 toneelverenigingen. Overdag werk ik bij Ahrend International (afdeling Duitsland) en.. ik zing.

Mijn zangcarrière startte op het kleinste kamertje van het huis, op zeer jonge leeftijd, nog voordat ik begreep dat de engelse woorden in mijn zelfverzonnen melodietjes alleen door mij begrepen werden.

Mijn eerste publiek was de juf van handvaardigheid op de lagere school die meeluisterde als ik met de radio meezong. Oefening baart kunst en zo kwam het dat ik in de jaren 80, met gitaar, samen met mijn vriendin Ellen van Otterdijk voorzichtig startte met bruiloftsmissen op te luisteren, gevolgd door optredens bij “The Dutch Show Company”. Het balletje rolde waarna ik eveneens jarenlang de leadzangeres was van Bigband “Johnny T and the Half Souls”. Tussendoor wat kleinere projekten en mijn laatste creatie was “Frau Antje” in het (duitstalige) komische duo “Frau Antje und Erwin”, waarmee ik een jaar of 5 vooral aan de noordduitse kusten heb geflaneerd, gezongen en geacteerd. Kortom, veel verscheidenheid en genres hebben de revue gepasseerd.

Mijn passie ligt voornamelijk in het vinden van de juiste harmonie. Ik ben dol op het zoeken naar de juiste meerstemmigheid. Als backing vocal bij deze prachtige Neil Diamond Tribute Band heb ik dan ook het gevoel dat ik op de juiste plek ben beland. Ik hoop dat ik mijn ervaring, enthousiasme en liefde voor het vak nog lang met iedereen mag delen, want er is niets mooier dan samen muziek maken!

Samen met backing vocaliste Ellen zorgen wij voor de kers op de taart ! Vandaar de naam : Cherry Cherry Singers.

Jacky Peeters – Slagwerk

Al op jonge leeftijd leerde Jacky trommelen en drummen. Naast trommelen bij het Jachthoorn en Trompetterkorps en slagwerker bij de harmonie speelde hij reeds op z’n 14e als drummer in een amusementsbandje en in een combo van een koor. Enkele jaren later deed hij zijn bigband/jazz ervaring op in het Skyline Swing Orchestra. Ter vervulling van z’n dienstplicht was hij enkele jaren de vaste drummer van de Genie Kapel van de Koninklijke Landmacht. Dat bandje van toen is nu all round coverband 54U waarin Jacky nog steeds met veel liefde en plezier muziek maakt samen met Gina. Daarnaast is hij regelmatig gastdrummer bij muzikale ad hoc projecten. “De muziek van Neil Diamond heeft mij als drummer altijd al getrokken. Reden dan ook dat toen Ben muziekkanten zocht op facebook ik contact met hem zocht. Inmiddels is het zover. Het is heerlijk om er met z’n allen en Ben in het bijzonder iets moois van te maken”.

Piet van den Boom – Bas

Mijn naam is Piet van den Boom en ik speel basgitaar. Mijn muzikale carrière ben ik op 8-jarige leeftijd gestart bij harmonie GMC in Geldrop. Ik speelde daar trompet. Op mijn 15e ben ik begonnen met basgitaar. Ik speel al 31 jaar bij Memory, een amusementsorkest uit Nuenen. Eerst op trompet, later op basgitaar. Ik ben vaak gevraagd door andere orkesten, zowel als “gewone” invaller, maar ook voor projecten met koren, musicals of proms. Je mag me voor nagenoeg alle stijlen vragen, behalve metal. Ik speel nu de muziek van Neil Diamond, enerzijds omdat het gewoon mooie muziek is, anderzijds omdat deze band een erg gezellige club is. Mocht je meer van me willen weten, spreek me dan gewoon eens aan tijdens een optreden! Wel in de pauze graag….

Peter Strijbosch – Elektrische gitaar

Geboren en getogen in Erp. Raakte van huis uit besmet met het muziek-virus. Op 6 jarige leeftijd bij de plaatselijke drumband op bazuin. Na 2 jaren thuis wat getrommeld te hebben overgestapt naar slagwerk en niet veel later als tamboer in het harmonieorkest. Door een vriend in aanraking gekomen met gitaar en dit zelf ontwikkeld na wat klassieke lessen. Op gitaar gestart in mijn eerste bandje. Door het vele avondwerk een hele poos alles op een laag pitje komen te staan maar de gitaar stond altijd in de buurt. Jaren later weer benaderd door een blues band en daar als ritme gitarist aan de slag gegaan. Nadat de drummer er plotseling mee stopte de drumstokjes van hem overgenomen. Tussendoor wat projecten op gitaar of drums gedaan. Na 4 jaren benaderd door en coverband met een reportoire van soul- tot popmuziek waar ik tot op heden met veel plezier achter de drums zit en backing vocals mee doe. Eind 2016 als gitarist benaderd door de tribute band. Houd van gezelligheid en een leuke sfeer.

Frans Rouwhorst – Piano / Strings

Als 11- jarige begon ik met pianoles bij een van origine Italiaanse lerares. Ik studeerde braaf mijn nogal saaie klassieke stukken, maar deed er verder niet veel mee. Als 17- jarige heb ik nog wel het kerkorgel bespeeld voor de heilige missen op camping de Schatberg in Sevenum. Mijn opwachting in een band duurde tot 2010 toen mijn broer Walter mij vroeg voor een Combo. Dweilorkest “Krek te loat” vierde haar 25-jarige jubileum en daarvoor werd er geüpgrade naar een bigband formatie met klassiekers als “Blue Bossa” en “A String of Pearls”. Dat heeft mijn speelplezier aanzienlijk doen toenemen. Inmiddels oefenen we voor de derde keer voor een meezingavond, hetgeen iedere keer een groot succes is. Via mijn broer kreeg ik ook de gelegenheid om mee te spelen met de Neil Diamond Band. Dan maakte ik ook eens mee hoe het is om met echte muzikanten te spelen. Dat niveau ligt inderdaad weer een stuk hoger en daarvoor wordt stevig gerepeteerd. Erg leuk om die evergreens keer op keer te zien groeien met een Neil Diamond zanger die klinkt als een klok.

Bart Beekmans – Percussie

Ik ben Bart Beekmans en ben getrouwd met Jackeline en vader van 3 kinderen . Ik speel al sinds mijn 7e slagwerk bij het Jachthoorn & Trompetterkorps Gemert en sinds 2001 ben ik daar ook de slagwerkinstructeur Mijn basis ligt bij het spelen van de kleine trom ( evenals onze drummer) en wij hebben dezelfde slagwerk opleiding gedaan. Ik geef hier ook de slagwerkles aan de leerlingen. Daarnaast ben ik ook slagwerkinstructeur in Deurne bij drumfanfare Peelland. Verder schrijf en arrangeer ik ook slagwerk muziek. Verder speel ik percussie bij de sittie skeuf bende en ben slagwerker bij de carnavals band OGWL ( of ge waorst lust) .

Walter Rouwhorst – Trombone

Ik ben General manager bij Gemco International BV, een leverancier van machines en gereedschappen voor onderhoud, magazijnen en technisch onderwijs. Mijn muzikale carrierre op de trombone is gestart 42 jaar geleden op 8 jarige leeftijd bij de Harmonie De Unie in Sevenum. Na de verhuizing naar Gemert in 1984 ben ik ook in bands gaan spelen. Dat waren achtereen volgens: The Grind, Take Five, Sittie Skeuf Bende, Krek Te Loat, Showkorps Octaaf Alaaaf, Oei Anita, Too Many Parrots, Dutch Neil Diamond Tribute band, Gemert Jazz Masters. Muzikale richtingen varieren dus van klassiek to jazz en pop. The Dutch Neil Diamond Tribute Band sprak mij aan omdat het altijd weer gaaf is om iets nieuws te gaan doen met goede andere muzikanten. Veel nummers van Neil Diamond zijn bekend and zeer gevarieerd. De muziek is lastiger dan gedacht en daarom des te meer een uitdaging. Ik kijk er zeer naar uit om met deze band op te treden.

Marcel Beekmans – Trompet / Bugel

Mijn naam is Marcel Beekmans. Ik ben getrouwd en vader van 2 dochters, ben 47 jaar en woon in Gemert. Ik ben als Production Manager werkzaam bij Johan van den Acker Textielfabriek B.V. in Gemert. Ik kom uit een muzikaal Gemerts gezin en ben op 13-jarige leeftijd begonnen bij het Jachthoorn- en Trompetterkorps in Gemert op Jachthoorn. Later ben ik overgeschakeld op Es Cornet en weer later op Sousafoon. Uiteindelijk ben ik daar 28 jaar lid van geweest. Na een tijdje zocht ik wat meer uitdaging en ben op mijn 22e begonnen op trompet en heb ik mijn muzikale leerschool gehad bij de Waeverstadkapel (Egerland en Schlagers) en de Hofkapel der Drumknaauwers (Carnaval). Hier heb ik in korte tijd veel ervaring op gedaan en heb dit later bij Too Many Parrots (Top 100 band) vervolg kunnen geven. Ik ben hier ruim 10 jaar lid van geweest. Nu ben ik nog lid van de Sittie Skeuf Bende (Feestband), The Wine Children (Streetband) en Of Ge Waorst Lust (Carnavalsband). Begeleidingsbands zijn altijd wel een beetje mijn ding geweest, en toen ik gevraagd werd voor de Beautiful Noise Band met Ben Spierings en diverse muzikanten die ik al kende uit mijn muzikale verleden, hoefde ik niet lang na te denken. Hier speel ik trompet en bugel.

Jos Strijbosch – Saxen

Al op jonge leeftijd van huis uit met muziek in aanraking gekomen en als 8 jarige begonnen op es-klarinet, later overgestapt op Hobo en na de pubertijd met symfonische rock in aanraking gekomen en overgestapt op Altsax. Waar later de Sopraan en Tenor aan werden toegevoegd. Via allerlei bands diverse stijlen gespeeld en steeds proberen iets (nieuws) toe te kunnen voegen. Via rock & pop bands, dixieland, bigbands, jazzbands, carnavalsbands, Skyline Swing Orchestra, Sitty Skeuf Bende, Mainstream Seven, Husband, Freetime Jazzband, diverse jazz combo’s, nu dan Neil Diamond Tribute. Leuk om met goede vrienden muziek te maken. Daarnaast is in deze band de familie band ook sterk aanwezig. Voor de continuïteit van de band is dat erg belangrijk om op elkaar ingespeeld te zijn en een hechte band te hebben. Wij hebben er veel tijd ingestoken en er is altijd iets te verbeteren, de basis staat en nu op het podium verder bouwen aan de ultieme formatie. Veel luister plezier gewenst.

Geert Verhallen – Piano / Strings

Geert Verhallen is altijd al een echte muzikale duizendpoot geweest. Van jongs af aan vond hij het een uitdaging om ergens geluid uit te krijgen: was er geen instrument voorhanden dan voldeed een lege ton voor waspoeder ook. Serieuzer werd zijn muzikale ambitie toen hij in Mill het jongerenkoor op piano ging begeleiden, op 14-jarige leeftijd. Ook het Hammond- en het kerkorgel kwamen in die tijd in beeld. Sinds zijn opleiding tot organist en pianist aan het conservatorium van Arnhem en na een jaartje in militaire dienst als trombonist, is hij werkzaam als organist, pianist, muziekleraar, dirigent van koren, componist, kortom allerlei werkzaamheden in de klassieke muziek. Ook in de lichte muziek heeft hij zijn sporen verdiend. Hij heeft gespeeld als toetsenist bij de top-40 orkesten: Mill Street Band en bij Koko Blue en begeleidt regelmatig instrumentalisten, zangers en zangeressen op de piano. Neil Diamond speelt pas sinds kort een grotere rol in zijn leven. Geert heeft nog net de tijd meegemaakt dat toetsenisten zelf alles moesten kunnen spelen en heeft, hoewel hij op de hoogte is van de nieuwste technieken op gebied van synths en keyboards, een voorliefde voor muziek, gemaakt zonder veel hulpmiddelen. Liederen die ook blijven overtuigen als ze in een kleinere setting worden uitgevoerd, daar gaat zijn hart sneller van kloppen.

Helwig Cornelissen – Akoestische Gitaren

Huidige Job. Zelfstandig Ondernemer. Ik kom uit een muzikantenfamilie en heb muziek met de paplepel binnen gekregen. Zowat geboren met de gitaar in mijn handen. Ik speel vanaf mijn 16e in bandjes. Natuurlijk zoals iedere gitarist begonnen in een hard rock band. Daarna in een discothekenband, waarbij we zowat alle discotheken van Nederland hebben aangedaan en natuurlijk de kermissen. Dit smaakte zo goed zodat ik naar het conservatorium gegaan ben, en bij een beroepsband ben gaan spelen. Een all round band met veelal het begeleiden van artiesten. Daarna weer terug een stapje terug om weer te switchen naar mijn liefde voor muziek nl de symphonische rock. Na dit weer een hele periode gedaan te hebben weer overgestapt naar een accoustisch trio wat voor mij weer een nieuwe uitdaging was. Ook na dit een hele periode gedaan te hebben ben ik zelf muziek gaan componeren. En toen een telefoontje van the Dutch Neil Diamond (Ben Spierings) of ik zin had om bij hem te spelen om een Neil Diamond tribute show op te zetten. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Heerlijke muziek in een big band formatie. Een nieuwe uitdaging waar ik graag deel van uit wil maken.
Top