Gepubliceerd 11-02-2020 19:00

Lieve fans, liefhebbers van de geweldige Neil Diamond songs;

Ik heb vrees ik erg slecht nieuws voor jullie allemaal. Ik heb in samenspraak met alle bandleden rond de jaarwisseling naar buiten gebracht dat mijn gezondheid me in de steek laat. Dat werd bevestigd in de ziekenhuisopname eind december, dit is onomkeerbaar. Na een voor mijn gevoel allermooiste optreden ooit op 3 januari in De Blauwe Kei is het snel verslechterd. Nu, ruim 'n maand later ben ik aan het eind van m'n krachten, ik kan niet meer..

Nu ik dit schrijf, realiseer ik me dat de tijd met NEIL DIAMOND TRIBUTE de mooiste tijd in mijn muzikale carrière is geweest. Ik ben iedereen, die onze concerten heeft bezocht, enorm dankbaar voor de enthousiaste en fantastische reacties, jullie waren altijd 'n bijzonder en spontaan publiek wat mij vaak ontroerde...

Maar realistisch gezien, de band moet verder! Het is mijn dierbare wens dat Ellen, Alberta, Jacky, Piet, Peter, Frans, Bart, Walter, Bob, Jos, Marcel, Geert en Helwig als Neil Diamond Tribute door gaan!

Ik ga ervan uit dat met Jaring Suurs de zo mooie succesreeks voort wordt gezet en heb er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.  Natuurlijk zal het anders zijn, maar anders is wennen, ook voor de band en Jaring. Blijf genieten van de oh zo mooie songs die Neil Diamond heeft geschreven en gezongen, de band blijft, de concerten blijven, en jullie blijven genieten, dat is mijn dierbare wens! Allemaal hartelijk dank voor de mooie en bijzondere momenten die we samen hebben mogen beleven.

Lieve muzikale groet,

Ben Spierings