Selecteer een pagina

Neil Diamond Tribute

The only original Tribute in Europe!

In memorium Ben ‘Neil Diamond’ Spierings

Ben GTM, Gijsbertinus Theodorus Maria Spierings is geboren op 24 april 1959 te Lieshout, als een van de drie broers met twee zussen, vader en moeder in het gezin Spierings.

Na de doorlopen lagere school begon Ben als drukker bij Abonee in Lieshout, later bij drukkerij Vos in Gemert. Zijn ziel en zaligheid vond Ben als buschauffeur, men noemde hem de zingende chauffeur! Hij had al eens een talentenjacht gewonnen in zijn geboorteplaats Lieshout, maar het echte werk begon in 1993 bij de talentenjacht van Hennie Huisman, in de soundmixshow. Als Neil Diamond vertolker schopte hij het tot de tweede plaats met ‘If You Know What I Mean’. Veel erkenning en daarmee optredens volgden, wat uitmondde in de heuse Neil Diamond Tribute Band. Deze 12 koppige band debuteerde in 2017 en vele onbeschrijflijk mooie optredens volgden, tot het dramatisch allerlaatste concert in de Blauwe Kei in Veghel. Na die 3e januari 2020 ging het snel slechter met Ben’s gezondheid. Op carnavalszondag 23 februari nam de band en bekenden afscheid van deze bijzonder  getalenteerde zanger en gewaardeerde levenslustige man. Ben overleed twee dagen later op 25 februari in het bijzijn van zijn naaste familie. Een volle zaal nam afscheid van Ben Spierings op zaterdag 29 februari, opgebaard op dezelfde plek in cultuurhuis De Eendracht waar zijn succes met zijn Neil Diamond Tribute Band begon. Ben werd 60 jaar.

De legende Ben Spierings blijft, zijn muzikale bijdrage is en blijft onvergetelijk.

Ook zin in een avondje Neil Diamond?

Wilt u ook uw (bedrijfs)feest tot een succes maken met goede muziek? Maar u heeft geen eigen podium of u wilt de avond anders inrichten? Neem contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.

Stuur ons een bericht

Heeft u vragen, opmerkingen of iets anders? Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons.

15 + 3 =

Stichting Too Many Parrots
p/a Sint-Annastraat 48
5421 KC Gemert
Nederland

KVK 51311593
BTW NL823208813B01
IBAN NL31RABO0116172614

Copyright © 2022 Powered by Brabantinternet.nl