Zaterdag 11 april - Dorpshuis De Bron in Handel

Tennisclub Handel organiseert in het kader van Handel 800

Neil Diamond Tribute in De Bron!

In verband met het coronavirus zal dit optreden niet doorgaan.
We bekijken nog of dit optreden later in het jaar alsnog gegeven gaat worden.
We wensen alle mensen heel veel sterkte toe in deze donkere dagen en we hopen u later in goede gezondheid weer te mogen ontmoeten bij één van onze optredens.

Op Paaszaterdag 11 april schallen de grootse hits van Neil Diamond door de zaal van De Bron. Onder andere ´Beautiful Noise´, ´Song Sung Blue´ en ´September Morn´worden die avond in herinnering gebracht!

Het zal niemand ontgaan zijn, tributebands maken momenteel glorietijden door. De grote hits van de meesters van weleer beleven op deze manier ´n verdiende tweede muzikale jeugd. Maar er zijn er ook die het verschil maken, zoals deze 12 koppige Neil Diamond Tribute. Ze werden geroemd in de media, en naar Hilversum gehaald. Marijke Hogenstijn, de voorzitster van Nederlandse Neil Diamond Fanclub bestempelde ze tot de beste Neil Diamond Tribute ter wereld! Inmiddels wordt druk gerepeteerd om op paaszaterdag er 'n meer dan geslaagde Neil Diamond Tribute avond van te maken. Het wordt dus niet alleen ´You Don´t Bring Me Flowers´, maar zeker ook met meezingers als 'Cracklin Rosie', 'I Am, I Said' en 'Sweet Caroline'! Maar ook met 'Cherry Cherry' en 'Red Red Wine' gaan we 'n sfeervolle avond tegemoet! Kaarten (tot 1 maart) €10, daarna €12,50. Op 11 april aan de zaal €15. De avond is compleet met ´n muzikale omlijsting van DJ Bernard Janssen en met sfeermuziek in 'n gezellige afterparty! Dus ´Hello Again´ op 11 april en 'Do It', als je begrijpt wat ik bedoel, 'If You Know What I Mean'.. .

Klik hier of hierboven om tickets te bestellen!